Op SV gebruiken we het digitaal schoolplatform ‘Smartschool’. Naast heel wat mogelijkheden op communicatief en administratief gebied biedt deze software kansen om de leerlingen aan te zetten tot zelfstandig leren en tot individuele begeleiding van leerlingen met tekorten op bepaalde onderdelen. Ook ons leerlingvolgsysteem bouwen we verder uit m.b.v. deze software. Elke leerling en ouderpaar beschikken over een co-account. Kalender, brieven, namen van vakleerkrachten kunnen steeds geconsulteerd worden via sv.smartschool.

Via Skore (in Smartschool) kunnen ouders permanent de individuele resultaten van taken, toetsen…van hun kind opvolgen. Ouders kunnen hun kind vlot aanmoedigen, bijsturen of een pluim geven.

Om te voorkomen dat leerlingen eventueel ontmoedigd zouden geraken in de examenreeks door onaangename cijfers, sluiten we op dat moment Skore voor ouders en leerlingen af.

Heb je Problemen met in te loggen? Stuur een mailtje naar onze ICT-coördinator (Mr. Mostinckx): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

=> Weet dat wanneer je e-mail bevestigd staat in je profiel van smartschool, je op de inlogpagina van onze smartschool de optie "wachtwoord vergeten" kan gebruiken nadat je je gebruikersnaam hebt ingevuld. Je gebruikersnaam als ouder is dezelfde als die van je kind, namelijk de voor en achternaam aan elkaar geschreven in kleine letters, zonder speciale tekens.

SmartschoolLogo